Bag om PurplePen

Jeg er nordjyde, men fandt for mere end ti år siden ro i Kolding, hvor jeg har slået mig ned sammen med min mand, mine to dejlige drenge og en hund. Siden 2007 har jeg arbejdet som freelancejournalist, og i 2009 stiftede jeg PurplePen.

Men faktisk begyndte jeg et helt andet sted. I 16 år arbejdede jeg som indkøber i modebranchen, hvor jeg havde hele verden som arbejdsplads.

De mange erfaringer fra dette spændende univers har jeg taget med mig: Den faglige viden, nysgerrigheden over for andre kulturer og mennesker samt forståelsen af, at der er mange måder at gøre tingene rigtigt på.

Mine år som indkøber lærte mig også, hvordan man bygger et givtigt og langvarigt samarbejde op mellem kunde og leverandør. Jeg tror nemlig på, at det hele bliver sjovere og lettere, hvis vi samarbejder om et fælles mål, og derfor bestræber jeg mig hver dag på at levere mit bedste.

I mit daglige virke som journalist beskæftiger jeg mig naturligt med mange forskellige stofområder. En stor del af mit arbejde bevæger sig dog inden for stofområderne familie, livsstil, sundhed og erhverv.

Jeg brænder særligt for den nærværende reportage, den rammende feature og det personlige portræt – genrer, hvor følelser og mennesker er i fokus, simpelthen fordi det er det, der optager mig mest.

 

  • Sagt om mig

    Kirsten er utroligt imødekommende og nem at samarbejde med. Hun er idérig og hun er velskrivende. Og
    så er hun særdeles driftssikker - for hende er en aftale en aftale.
    Flemming Just, temaredaktør, JydskeVestkysten